Invitația de nuntă – care este cea mai creativă idee

Invitația de nuntă este primul element din organizarea nunții care anunță fericitul eveniment, alături de tema și stilul acesteia, dar și de detaliile legate de ore si locații. Invitațiile de nuntă cu adevărat deosebite sunt cele alese in concordanță cu personalitatea mirilor.
 

1. Nunta modernă.

Modelele de invitații de nuntă din ultimii ani sunt luminoase, îndrăznețe și texturate, oferind o grafică frumoasă prin fonturi unice, artistice.

Profesioniștii în design web au luat cu asalt piața de nunți și au creat concepte eleborate de invitații de nuntă. Unul dintre modele, mai deosebit, este invitația sub formă de album de nuntă.

Iată cum poți folosi fotografii din timpul logodnei sau de pe parcursul relației pentru a construi o invitație de nuntă în propriul stil!

 
 

2. Nunta tradițională.

Orice eveniment de natură românească urmează mai multe sau mai puține datine și tradiții, însă superstițiile nu lipsesc de la nicio nuntă.

Creatorii de invitații de nuntă au venit în ajutorul puterii de sugestie a viitorilor miri și au folosit simboluri care sugerează norocul, prosperitatea și trăinicia noii familii.

Un simbol binecunoscut ca purtător de noroc este trifoiul cu patru foi. Deci, invitația de nuntă amplasată într-un plic în forma de trifoi cu patru foi va sugera tuturor prosperitatea noii familii care se va întemeia la data precizată pe invitație.

 

3. Nunta de iarnă.

Culorile reci, dar delicate ale iernii pot sublinia transparența și sinceritatea cuplului.

Un ștras în formă de fulg de nea și o panglică din satin albastru definesc peisajul splendid al iernii.

Poți crea un design deosebit dacă folosești un material decorativ diafan: dantelă, mătase sau tul.
 
 
 
 
 

4. Nunta de toamnă.

Toamna – un anotimp al melancoliei, al sentimentelor profunde.

Iți mai aduci aminte de începutul relației voastre, când vă plimbați prin parc, martori la dragostea voastră fiind numai foșnetul frunzelor și adierea vântului?

Iată câte elemente din natură vă pot ajuta să redați povestea voastră pe o bucată de hârtie!

Elementele din natură care v-au fost părtașe la declarațiile de dragoste pot fi elemente decorative și pot însufleți invitația de nuntă mult visată.

 
 

5. Nunta de vară.

Vara este anotimpul preferat al mireselor.

Așadar, creatorii în materie de invitații de nuntă nu se zgârcesc în imaginație.

Atunci când vine vorba de exprimarea căldurii și intensității sentimentelor dintre cei doi miri care lansează invitația către cei dragi, acesta este anotimpul perfect.

Elementele cheie ale sezonului devin piese must-have pe invitația care impersonează o nuntă de vară.

 

 

6. Nunta de primăvară.

Prospețimea, verdele crud și picăturile de rouă se reflectă în toate ideile din planificarea nunții de primăvară.

Parcă designerii s-au transformat în pictori desăvârșiți care au ca muză grădina inmiresmată, revenită la viață după o iarnă cenușie.

Drept urmare, invitația de nuntă poate cuprinde culori primăvăratice: verde crud, roz pal, crem fad sau albastru limpede.

 

7. Nunta vintage.

Conceptul de nuntă vintage este unic și nu se demodează niciodată, rămânând în atenția designerilor și anul acesta.

Iată un model de invitație de nuntă care conferă un aer vintage nunții tale: invitația evantai. O poți face chiar tu acasă (handmade), ajutată de domnișoarele de onoare.

Fiecare parte de carton sau material care alcătuiește evenataiul poate fi chiar o filă din povestea voastră.

 

 

8. Nunta romantică.

Din paleta cromatică a unei nunți romantice nu poate lipsi eterna culoare a dragostei: roșul.

Însă, dacă te-ai săturat de veșnicele invitații de nuntă în formă de felicitare, așezate într-un plic alb, fără valoare sau sens, specialiștii au creat alternative moderne pentru a îmbunătăți un aspect important al nunții: invitația de nuntă tango.

Aceasta exprimă rafinamentul mirelui care susține viitoarea familie. Roșul intens semnifică pasiunea și farmecul miresei.

 
 

By | 2017-06-16T13:14:10+00:00 June 16th, 2017|Invitație, Nuntă, Organizare nunta|0 Comments