De ce ai nevoie de un site pentru nuntă

Construirea unui site de nuntă este cea mai bună modalitate de a împărtăși detalii importante legate de eveniment și povestea voastră de dragoste.
 
Aici ai 6 motive care îți vor demonstra de ce ai nevoie de un site web pentru nunta ta!
 

1. Schimbarea de planuri nu mai reprezintă o problemă.

Schimbarea locației va avea loc în ultimul moment? Aveți informații referitoare la vremea nefavorabilă din ziua cea mare? Invitații trebuie ținuți la curent cu actualizările hotelului?

De obicei, schimbările majore ale nunții ar neliniști mireasa, însă având un site la îndemână nu mai este cazul, mai ales că modificarea datelor de pe site-ul vostru durează doar cinci minute.
 

2. Economisiți bani.

Dacă plănuiți să vă tipăriți invitațiile, știți cât de repede va crește prețul prin simpla adăugare a unei alte bucăți de hârtie în set.

Prin direcționarea tuturor invitaților pe site-ul vostru veți economisi timp, bani și efort în ceea ce privește costurile de imprimare.
 

3. Este ușor să păstrați legătura cu oaspeții voștri.

La Nunta Lor oferă o secțiune de confirmare pentru oaspeți.

Specificați-le invitaților că, pentru a fi notificați despre actualizările sau modificările site-ului nunții, trebuie să introducă adresele lor de e-mail.

Când aveți vești referitoare la nuntă voi doi trimiteți fericiți un e-mail, în loc să efectuați 150 de apeluri.
 

4. E ecologic.

Site-ul creat de La Nunta Lor vă va economisi banii pe hârtie și timbre, ca să nu mai vorbim de copacii pe care i-ați salvat, folosind mai puțină hârtie și emisii de carbon pe care le-ați dobândit prin faptul că nu încărcați poștașul cu o mulțime de plicuri.

Chiar dacă preferați să realizați totul complet fără hârtie și să folosiți site-ul pentru orice, inclusiv invitații, sau dacă pur și simplu intenționați să cereți RSVP-uri pentru o parte din festivitățile legate de nuntă, contează foarte mult să protejați natura atunci când aveți posibilitatea.
 

5. Stresul se diminuează.

Dacă aveți deja casa, în speță frigiderul, plin de post-it-uri care vor să vă reamintească să sunați o rudă sau un prieten anume pentru confirmare, o idee mai practică este să investiți niște bani și să vă creați un site.

Este mult mai practic, mai ales pentru că stresul dinaintea nunții va fi mult mai ușor de suportat.
 

6. Salvează timp prețios.

Nu aveți timp să primiți 150 de apeluri de la 150 de persoane care încearcă să-și dea seama unde mai exact este locația nunții.

Ultimul lucru pe care voi, părinții voștri sau domnișoarele de onoare au timp să-l facă este să vorbească la telefon fără întrerupere cu prietenii și rudele care cer să clarifice locația încă o dată.

 

 

 

By | 2017-06-20T12:21:58+00:00 June 20th, 2017|Invitați, Nuntă, Organizare nunta|0 Comments