Reguli ale nunții – pe care să le respecți și pe care să le ignori?

Una dintre primele alegeri va fi să o ceri în căsătorie pe femeia iubită, sau să spui “da” bărbatului pe care-l iubești.

Viața este plină de reguli. O să auzi foarte des “fă acest lucru” și “nu face acest lucru”, mai ales când vine vorba de nunta ta.

Iată ce reguli sunt obligatorii și ce reguli pot fi ignorate la nunta ta!

Reguli de respectat

1. Specificați data nunții din timp.

Oamenii sunt mereu ocupați. Dacă dorești ca toți prietenii și familia ta să facă participe la nunta voastră, trebuie să-i informezi cât mai repede posibil.

Cu cât anunți mai din timp, cu atât este mai probabil ca aceștia să poată să-și facă timp să rezerve călătoria și să economisească destui bani pentru a face impresie bună.

Stabiliți-vă data nunții cât mai curând posibil și trimiteți imediat e-mailuri sau specificați direct pe site-ul vostru La Nunta Lor.
 

2. Faceți fotografii unice.

După ce ziua nunții se termină, singurele lucruri pe care le vei mai avea sunt amintirile și fotografiile cu voi și invitații.

Angajați un fotograf profesionist și obțineți cele mai frumoase fotografii din ziua cea mare. Dacă există un lucru pe care majoritatea cuplurilor decid să-l facă, este să investească în fotografii.

Nu veți avea niciodată șansa să reproduceți aceste momente.
 

3. Mulțumiți oaspeților.

Invitații voștri au parcurs distanțe mari pentru a participa la nunta voastră. Cei mai mulți vă vor aduce un dar și toți vor renunța la timpul lor liber doar pentru a fi cu voi.

Servirea unei mese frumoase nu este suficientă pentru a-i mulțumi. Trebuie să le mulțumiți pentru prezență.

Scrie de mână un bilețel pentru fiecare invitat și fii specific în mulțumirile tale, cum ar fi numirea darului pe care vi l-au dat și de ce vă place. Faceți fiecare notă personală.

 
 

Reguli pe care le poți ignora

1. Programați o cină de repetiție.

Nu trebuie să organizați o cină de repetiție dacă nu vreți una sau nu aveți bani suficienți în buget.

În mod tradițional, aceste mese de repetiție se petrec astfel încât părinții mirelui și miresei să se întâlnească și cunoască.

În mod normal, părinții s-ar fi întâlnit deja înainte de această zi. Puteți găzdui o cină pentru oaspeții voștri din afara orașului dacă doriți, dar nu este o cerință.
 

2. Poartă rochia de mireasă a mamei tale.

Fiecare mamă își imaginează fiica purtând aceeași rochie pe care a purtat-o și ea atunci când a spus “da”, cu decenii în urmă.

Nu este obligatoriu, ba chiar deloc necesar să porți rochia mamei tale, mai ales pentru că modelul va fi depășit și probabil puțin îngălbenit din timp.

Să nu mai vorbim despre faptul că probabil  NU este rochia pe care ai visat-o! Fiecare femeie are o viziune asupra a ceea ce vrea să poarte în ziua nunții și nimeni nu ar trebui să i-o schimbe.
 

3. Nu vă puteți vedea unul pe celălalt înaintea ceremoniei.

Cuplurile de astăzi aleg să se vadă înainte de ceremonie, timp în care au câteva minute în privat, fără ca toată lumea să-i privească, ceea ce le oferă un moment special.

Acele momente permit mirilor să-și disipeze stresul și emoțiile.

De asemenea, puteți începe ceremonia cu amândoi deja la altar.

 

By | 2017-06-27T13:36:47+00:00 June 27th, 2017|Îmbrăcăminte, Invitați, Nuntă|0 Comments