Cum te comporți la o nuntă atunci când ești singură?

Nu contează care este motivul pentru care ești nevoită să mergi singură la o nuntă: fie că soțul sau iubitul tău nu te pot insoți, fie că ești singură sau fie că relația pe care o ai nu este îndeajuns de serioasă sau de îndelungată pentru ca el să te poată însoți.
 
Importante sunt două lucruri: faptul că tu trebuie să mergi – cu sau fără partener- și faptul că trebuie să te simți cât mai bine la petrecere. Află cum poți face dintr-un astfel de moment unul cât mai plăcut pentru tine!
 

1. Întreține-ți un tonus bun.

Cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a fi sigură că te vei simți bine la nuntă sunt…pregătirile din timp!
 
Ca să te simți cât mai sigură pe tine, e bine să mergi cu o zi înainte la salon pentru micile retușuri de genul bronz, manichiură și pedichiură!
 
În plus, dacă îți ocupi timpul cu aceste lucruri, nu vei mai avea timp să te gândești dacă să mergi sau nu, să te întrebi cum te vei simți și dacă acolo va fi prezent și fostul tău.
 
La fel de multă grijă trebuie să ai și de ținuta ta; aceste elemente trebuie sa te facă să te simți încrezătoare în propria persoană și vor acționa ca elemente ajutătoare în a le demonstra celorlalți că nu e o tragedie faptul că mergi singură la o nuntă.
 

2. Așezarea la masă.

Orice ai face și oricare ar fi motivele pentru care ești singură la acea nuntă, nu meriți și nu trebuie să fii pusă la o masă cu adolescenții sau copiii și nici la aceeași masă cu fotograful și cel care filmează.
 
Dacă se întâmplă așa, încearcă să faci schimb cu cineva de la o altă masă (sau cu cineva care nu a mai venit sau vine mai târziu) iar dacă nici așa nu rezolvi, ai toate scuzele din lume (nu că ai avea nevoie de ele) să stai exact atât timp cât te vei simți bine, ca apoi să pleci -fără a uita să dai cadoul sau darul, bineînțeles.
 
Chiar dacă iți poate părea greu, încearcă să nu te enervezi! Nici dacă 80% din persoanele venite la restaurant se vor ține după tine întreaga seară întrebându-te de ce ai venit singură, nici dacă sunt numai cupluri și se dansează numai în pereche și nici măcar dacă nu iți plac cei lângă care stai!

 
 

3. Nu crede în superstiții.

Da, se spune că nunțile sunt cel mai bun prilej pentru a cunoaște pe cineva. Tristul adevăr e că persoanele care vin singure la nuntă sunt la fel ca tine: fie au o relație cu cineva care nu a putut sau nu a vrut să îi însoțească, fie nu sunt interesați de o relație oricum, fie nu sunt genul lor.

Cu condiția ca la nunta sau nunțile la care vei merge să întâlnești și bărbați singuri, ai putea încerca să te distrezi dansând cu aceștia. Poveștile pe care le-am auzit până acum nu includ relații între cei care au participat la o nuntă împreună, dar tu ai putea reprezenta excepția care confirmă regula.
 

4. Ai grijă de propria stare la nuntă.

N-aș vrea să crezi că ar trebui să te comporți egocentric dacă mergi singură la o nuntă.

De aceea, nu te sfii să dansezi, să faci multe poze și să te simți cât mai bine!

Nu te simți vinovată! Nu e o crimă nici să fii singură și să mergi la o nuntă și nu e o crimă nici dacă ai un partener, dar participi fără el la eveniment!

Fetelor, spuneți-ne ce faceți voi ca să vă simțiți bine la o nuntă la care mergeți singure!

By | 2017-08-17T13:16:18+00:00 August 17th, 2017|Invitați, Nuntă, Sfaturi|0 Comments