Idei creative pentru o nuntă reușită și ieșită din comun

 

Nunta perfectă este acea petrecere în care nu doar că va fi celebrată iubirea dintre mire și mireasă, ci va fi o expresie a personalității acestora. Tocmai în acest sens, astăzi venim cu propuneri pentru a transforma nunta in cea mai frumoasă petrecere a vieții voastre.

 

1. Faceți-vă intrarea cu adevărat memorabilă.

Cei mai mulți dintre miri se mulțumesc să vină la restaurant cu mașinile personale sau uneori, închiriază o limuzină, o caleașcă sau o mașină de epocă. Apelați la un car alegoric sau la un zbor cu balonul, de exemplu, pentru a vă asigura un moment de neuitat.

 

2. Interesați-vă din timp care este numărul de copii care își vor însoți părinții la nuntă.

Pentru a le ușura sarcina acestora, puteți pune la dispoziția oaspeților cu copii o cameră dedicată exclusiv acestora unde vor găsi mâncare adecvată pentru cei mici, precum și un animator sau mai mulți, care vor ajuta la supravegherea și întreținerea celor mici cu diverse jocuri și activități specifice vârstei.

 

 

3. În multe zone ale țării încă se păstrează tradiția nuntașilor cu florile prinse în piept.

Dacă doriți să incorporați acest obicei în nunta voastră însă doriți să îi dați o notă modernă, invitați-vă oaspeții să își conceapă singuri aceste mici aranjamente florale. Discutați cu organizatorul de nunți și rugați-l să vă pună la dispoziție câteva vase cu flori, bolduri, panglici și dantele. Tot ce vă rămâne de făcut este să așezați pe masă un carton lizibil prin care invitații să primească instrucțiuni.

 

 

4. Surprindeți-vă oaspeții cu cocktailuri colorate.

Băuturi pe care în mod normal nu le vor găsi la un astfel de eveniment. În același timp, dacă doriți un spectacol grandios, puteți anagaja un barman profesionist care nu doar că va ști cum să vă delecteze oaspeții cu cele mai fierbinți sau cele mai răcoritoare cocktailuri, ci și care va face un show de neuitat.

 

5. Introduceți cabina de confesiuni.

Aceasta poate fi un soi de cabină de vot improvizată în care invitații să se ascundă pentru a scrie, pe un bilețel, câteva gânduri bune, poate câteva gânduri jucăușe (toate foarte sincere) pe care să le pună într-o urnă, apoi să le citiți în luna de miere. Dacă bugetul vă permite, puteți înlocui hârtia și creionul cu camera video.

 

 

By | 2017-10-19T09:40:41+00:00 October 19th, 2017|Invitați, luna de miere, Organizare nunta|0 Comments