Nunta iarna – un eveniment deosebit chiar și în sezonul rece

Vara și primăvara sunt perioadele cele mai propice pentru un astfel de eveniment, dar să planifici nunta iarna nu este tocmai imposibil. Ba dimpotrivă, poți să te folosești de anumite concepte care definesc acest anotimp și să organizezi o nuntă originală, care să sfideze gradele cu minus de afară.

Gândește-te la varietatea de aranjamente și decorațiuni pe care le oferă sărbătorile de iarnă și deja ai reușit să reduci bugetul de nuntă considerabil. Nu spunem că trebuie să-ți transformi nunta într-un living care îl așteaptă pe Moș Crăciun, ci doar că poți avea o nuntă cât se poate de elegantă, adaptată sezonului!
 
 

1. Prețuri mici.

Furnizorii vor negocia cu tine până la cele mai mici prețuri pentru că acum clienții nu se ingrămădesc. Restaurantul va fi mai ieftin, fiind o perioadă destul de lejeră în planificarea evenimentelor de orice tip, nu doar a nunților. Dacă visai să ai nunta într-un local mai scump, pe care nu ți-l puteai permite pe timp de vară, s-ar putea ca acum lucrurile să se fi schimbat.

 
 
 

2. Lună de miere de neuitat.

Dacă ai nunta vara, cu siguranță nu o să pleci în Alpi, la ski. Iarna poți merge într-un ținut călduros. Cu siguranță îți vei aminti de el toată viața.

 

 

 
 
 
 

3. Decor avantajos și poze reușite.

Dacă vara nu poți să prinzi un cadru frumos din cauza luminii, iarna totul este mai simplu. Poți să faci diferite scene, tradițioanale sau moderne, în aceeași tematică. Ce spui dacă renunți la limuzină sau mașina personală în favoarea unei sănii trase de cai?

 
 
 

4. Invitați mai fericiți.

Nu e o regulă, dar de sărbători lumea este mai relaxată, are mai mult timp pentru „distracție”, este mai deschisă. Doar nu se întâmplă să meargă la nunți în fiecare weekend, cum se întâmplă vara.

 
 
 
 
 
 

5. Originalitate.

Sunt puțini oameni care fac nunta iarna, așa că vei rămâne în memoria invitaților tăi pentru o lungă perioadă de timp. Ținând cont că e o perioadă plină de sărbători, nici data nu va fi uitată ușor.
 

By | 2017-11-16T11:54:16+00:00 November 16th, 2017|Căsătorie, Invitați, Organizare nunta|0 Comments