Cererea în căsătorie de Crăciun – o idee care nu se va demoda niciodată

A venit din nou luna decembrie și totodată cu el și un articol destinat exclusiv bărbaților care vor să transforme ziua de Crăciun în ceva deosebit. Cererile în căsătorie de Crăciun au farmecul lor deoarece inelul de logodnă poate fi pus sub brad sau oferit într-un mod creativ.

Pentru că această perioadă a anului este mai specială decât oricare alta, de Crăciun partenera ta nu îți va refuza cererea, dacă știi cum să o abordezi! Inelul nu este suficient, de aceea aici găsești câteva idei romantice de cerere în căsătorie de Crăciun pe care La Nunta Lor le consideră deosebite.

 

1. În zăpadă.

Dacă zăpada lipsește în localitatea ta de Crăciun, un week-end de sărbători la munte este o idee bună, în special pentru amatorii sporturilor de iarnă. Pregătește inelul de logodnă și oferă-i o excursie romantică de neuitat la pachet cu o cerere în căsătorie venită brusc, în timp ce vă jucați în zăpadă.

 

 

 

2. Lângă focul de Crăciun.

Lumina de la focul din șemineu este foarte romantică, dar pentru cei care nu dispun de un astfel de element decorativ, pot înlocui focul șemineului cu cel al lumânărilor. Profită de aceste clipe unice și lansează marea întrebare chiar și în dimineața de Crăciun.

 

 

 

 

3. Vânătoare de comori.

Dacă partenera ta este o fire aventuroasă și îi place să se distreze, planifică o vânătoare de comori în toată casa de Crăciun și ascunde-i cadoul prețios printre alte cadouri obișnuite. Pe masură ce se apropie de el, oferă-i câteva indicii că este în apropierea neașteptatului dar.

 

 

 

4. Folosește-te de mici vicleșuguri.

Pune suveniruri și instantanee din relația voastră într-o cutie pentru anul care a ajuns la final și o altă cutie alături cu inelul de logodnă. După ce rememorați clipele petrecute împreună, încurajeaz-o să deschidă a doua cutie, spunându-i că aceasta semnifică noi începuturi.

 

 

 

5. Asigură-te că fiecare zi contează.

Transformă fiecare clipă petrecută împreună într-una memorabilă și începând cu prima zi din luna decembrie și până la sfârșit, oferă-i iubitei tale câte o mică bucurie, astfel încat să o recucerești până pe 25 decembrie, când va primi cel mai surprinzător cadou din viața ei.

By | 2017-12-07T13:02:44+00:00 December 7th, 2017|Căsătorie, Iarnă, Nuntă|0 Comments